Rødvig GI - Løbeklub

Info

Løbeklubben i Rødvig er for alle uanset niveau. Træningen tilpasses så alle kan være med. Vores instruktører sørger for et alsidigt og afvekslende program. Vi har træning 2 gange om ugen men kan du kun komme 1 eller 2 gange om ugen er det ikke noget problem. Vi mødes ved Sydstevnshallen, og løber ud der fra men vi tager også nogle gange en tur i skoven og løber som f.eks. i Bøgeskoven. Vi vægter det sociale højt så efter træningen nyder vi at snakke over en kop kaffe m.m.


1 års fødselsdag

kagemand-til-loebeklubbes-foedselsdagaarets-loeber-2016-kate-nielsen-web2

Fredag den 1. april 2016 afholdt løbeklubben sin 1 års fødselsdag. Fødselsdagen startede med en hyggetur for deltagerne.

Det sociale samvær vægtes højt i klubben, så det var helt i den rette ånd, at der efter løbeturen var flere kager og masser af kaffe på kanden. Blandt kagerne var der en meget fin kagemand.

Her var det også tid til at kåre årets løber. Det blev Kate Nielsen som blev årets løber. I sin motivation for valget sagde en af klubbens instruktører, Knud Petersen:

Du har bare udviklet dig så meget i løbet af dette første år. Kate startede som nybegynder for 1 år siden. Kate er beviset på at man ikke behøver at være eliteløber for at blive årets løber. Stort tillykke til Kate.

På løbeklubbens vegne
Søren